Hehee..beli sgt byk barang (x byk mane pun). Total abis dalam rm150 gak. 5 chocs + 5 kain pelikat + 2 batik + 1 silk. Kalau kat semenanjung mau x dapat dgn harge rm150 tu. Keke. Tu yang bestnye dok kat Labuan. Tempah baju untuk jahit pun rm25 je, semenanjung?. Aku pun xtau. Well, kitorg kuar dlm kul 12.00 pm lebih and balik around 6.00 pm. Kejap je, cume berjalan tu je yang wat penat. Lepak kedai kek Delihan beli kek besday sape entah. Tapi mmg sedap ar kek kat kedai tu and murah..kot. Then beli cream and custard puff..rm0.70 satu..tapi besar la..best2!. Cume yang x best..chocoball xde..huhu T_T. Pastu kitorg gerak ke area pasar..beli mangga muda..Amyrei mengidam..beli batik, kain pelikat (both dpt kurang dr RM21.00 to RM10.00) and silk untuk Happy Mothers Day. Before balik kitorg lepak makan kat kedai ustaz kat Ujana Kewangan and beli chocs yang cuma berharga rm8.50 je kat Labuan..kat semenanjung rm15 kot.

Chocoz~

Silk..murah je..org pggl kain siang malam..xtau aku ~

Nak dijadikan cite, 3 kali aku makan kat kedai ustaz tu, 3 kali aku sakit perut..tapi asam pedas dia mmg best..sakit perut pun lantakla..huhu. Pastu kitorg balik naik Suzuki Solio otai..Suzuki Solio xde kat semenanjung kot..kat Labuan je. Keke. Sampai je UMSKAL, masing2 dah exhausted. Dahla bdk2 HC12 ada dinner malam kang, meraban la nak siap. Malam nie nak lepak podium untuk kali terakhir sambil tgk sindarella and makan kek. Nanti post gambar kek. Hee..~